Etiket Sonuçları: şehit hilmi bardakçı ortaokulu

May

Resim ve Teknoloji Tasarım Sergimizin Açılışını Yapacağımız Bahar Şenliğimize Davetlisiniz.

May

Değerli velimiz; Çocuklarınızın rehberlik ihtiyacını belirlemek amacıyla rehberlik servisimizin hazırlamış olduğu ankete aşağıdaki bağlantıya tıklayarak erişebilşirsiniz.

Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi

May

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Tubitak 4006 Bilim Fuarı için okulumuza gelip  açılışı gerçekleştiren Yüreğir Kaymakamımız Sn. Mehmet AKSU, İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Sn. Murat SERT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Tolga TEMİR, şube müdürlerimiz Sn. Emin DALAK, Sn. Kemal KAN, Sn. Beyali ÖZLİ, Sn. Uğur ŞAHİN, Sn. Halise YAŞAR ve kıymetli okul müdürlerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca başta proje yürütücümüz Gülperin GÜNGÖR olmak üzere projelere emek veren öğretmenlerimize, idarecilerimize ve çok kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bilimsel çalışmaların sergileneceği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ mıza teşriflerinizden onur duyarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nı coşkuyla kutladık. Kutlama programını hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem 1.Ortak Sınavları bu takvimde belirtilen tarihlerde 2. ve 4. ders saatlerinde yapılacaktır.

Mrt

Kızılay tarafından öğrencilerimize yönelik afete hazırlık ve farkındalık eğitimi verilmiştir.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız felaketin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andık. Tüm kayıplarımıza Allah'tan rahmet, kederli milletimize baş sağlığı ve sabır dileriz.

Şbt

Öğrencimiz Haticenur ÜNÜBAL sırıkla atlama Türkiye şampiyonasında U14 ve U16 kategorilerinde Türkiye 1. Olmuştur. Öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Ock

2023-2024 Adana ili okullar arası bilek güreşi yarışmasında derece alan öğrencilerimiz.

Mehmet Efe ÜÇER : sağ ve sol kol İl 2.

Muaz Talib            : sağ ve sol kol il 3.

Parvaneh Karimi   : sağ kol il 3.

Ece Ceylan           : sağ kol il 4.

Ock

Okul Psikolojik Danışmanımiz Önder ATAM tarafından okul velilerimize yönelik okul başarısında ailenin rolü konusunda seminer yapıldı. Ögrencilerimizin okul başarısını artırmak ,veli ile işbirliğini artırmak ,öğrenci başarısını artırmak, öğrencilerin neden başarısız olduğu, anne babaların farkında olmadan yaptığı hatalar ve okul başarısında aileye öneriler gibi konular üzerinde durulmuştur. Velilerimizin dilek ve önerileri değerlendirilmiştir. Okul müdürümüz Mehmet Şerif OĞRUREL okul ve aile işbirliğinin öğrencilerin okul başarısında önemini vurgulamıştır. Seminerimize katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasında başarı elde eden takımlarımızın ödüllerini verdik.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Sınavlar Takvimimiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü ebediyete uğurladığımız günün 85. yıl dönümünde özlemle andık.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında Şehitlik Ziyareti amacıyla, Orgeneral İzzettin Çalışlar Kışlası' ndaki Mehmetçik Şehitler Ormanı' nı ziyaret etti. Bizlere ev sahipliği yapıp öğrencilerimizi çok güzel ağırlayan Mehmetçiklerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Elimizdeki maddi kaynakları en ideal şekilde kullanarak okulumuzun çehresini değiştirmeye devam ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğtim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısını katılarak çalışmalarımıza başladık.