Şehit Hilmi Bardakçı Ortaokulu

YAVUZLAR MAH. KIŞLA CAD. NO 261 İÇ KAPI NO A YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye´de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye´nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır. Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran, gelişime ve değişime açık, nitelikli insan gücünü yetiştirmektir.
Misyon
Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmektir. Öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, teknik ve mesleki eğitimi verecek ortamları hazırlamak.
08.30 14.20
KLİMA
Yavuzlar dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.
Adana/Yüreğir merkez.
Okulumuz merkez ilçe olan Yüreğir ilçemizin merkezindedir.