ADANA / YÜREĞİR - Şehit Hilmi Bardakçı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: şehit hilmi bardakçı oo.

Nis

Türkiye genelinde yapılan Siyer sınavında ve okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ock

2023 2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemini karne dağıtım töreni ile bitirdik. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

5 Ocak Adana'nın Kurtuluşunun 102.yılı kapsamında il genelinde düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında yapılan Resim yarışmasında il 2.si olan öğrencimiz Esila ÖLMEZ'e ödülünü, Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet ÖZEREN takdim etmiştir. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik eder, emek veren görsel sanatlar öğretmenimiz Nesrin TEMEL' e teşekkür ederiz.

Ock

5 Ocak Adana' nın Kurtuluşunun 102. yılını coşku ile kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.