ADANA / YÜREĞİR - Şehit Hilmi Bardakçı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: şehit hilmi bardakçı oo

Nis

Türkiye genelinde yapılan Siyer sınavında ve okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Tolga TEMİR, şube müdürlerimiz Sn. Kemal KAN ve Sn. Uğur ŞAHİN'le beraber okulumuzu ziyaret edip, idareci ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Nis

"Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" kampanyası kapsamında, okulumuz ile Yavuzlar Aile Sağlığı Merkezi arasında yapılan işbirliği neticesinde Yavuzlar Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşireler  tarafından okulumuzda hijyen eğitimi verilmiştir. Sağlık çalışanlarımıza ve bu projeyi üstlenen Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Özlem CEYHAN' a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay Haftası kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda uyguladığımız deneme sınavında tüm kademelerde 1. olan öğrencilerimizi başarı belgesiyle ödüllendirdik.

Ock

2023 2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemini karne dağıtım töreni ile bitirdik. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

5 Ocak Adana'nın Kurtuluşunun 102.yılı kapsamında il genelinde düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında yapılan Resim yarışmasında il 2.si olan öğrencimiz Esila ÖLMEZ'e ödülünü, Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet ÖZEREN takdim etmiştir. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik eder, emek veren görsel sanatlar öğretmenimiz Nesrin TEMEL' e teşekkür ederiz.

Ock

5 Ocak Adana' nın Kurtuluşunun 102. yılını coşku ile kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY’ u saygı ile andık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenlediğimiz deneme sınavında tüm kademelerde dereceye giren öğrencilerimizi başarı belgesi ile ödüllendirdik.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin gününü kutlarız. Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencileri 'Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla fidan dikme etkinliğine katıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını çoşku ile kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kariyer planlaması kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimizle beraber bugün ilçemizdeki sınavla öğrenci alan liselere ziyarette bulunduk. Liselerle ilgili genel bilgiler aldık. Ziyaretimizde öğrencilerimizle ilgilenen okul müdürleri ve rehberlik öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimize gün boyu yangın ve yangından kurtulma eğitimleri vermenin ardından yangın tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Bu yıl yapılan bursluluk sınavını kazanan 8 öğrencimizi tebrik ederek ödüllerini takdim ettik.

Ekm

Okulumuzda uyguladığımız deneme sınavında her sınıf kademesinde birinci olan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Eyl

5.sınıf öğrencilerimize okula uyum kapsamında rehberlik servisimiz, okul idaremiz ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.