Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nı coşkuyla kutladık. Kutlama programını hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye genelinde yapılan Siyer sınavında ve okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Kariyer planlama kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizi bugün Çukurova Güzel Sanatlar Lisesine götürdük. Öğrencilerimize eşlik eden Nesrin TEMEL, Merve AKIN AĞAR, Yusuf GEYİK hocalarımıza ve Güzel Sanatlar lisesinde öğrencilerimizi çok güzel ağırlayıp bilgilendirme yapan lise öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Tolga TEMİR, şube müdürlerimiz Sn. Kemal KAN ve Sn. Uğur ŞAHİN'le beraber okulumuzu ziyaret edip, idareci ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Nis

"Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" kampanyası kapsamında, okulumuz ile Yavuzlar Aile Sağlığı Merkezi arasında yapılan işbirliği neticesinde Yavuzlar Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşireler  tarafından okulumuzda hijyen eğitimi verilmiştir. Sağlık çalışanlarımıza ve bu projeyi üstlenen Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Özlem CEYHAN' a çok teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı kutlama programı ile kutladık.

Mrt

Yeşilay Haftası kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kızılay tarafından öğrencilerimize yönelik afete hazırlık ve farkındalık eğitimi verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda uyguladığımız deneme sınavında tüm kademelerde 1. olan öğrencilerimizi başarı belgesiyle ödüllendirdik.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız felaketin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andık. Tüm kayıplarımıza Allah'tan rahmet, kederli milletimize baş sağlığı ve sabır dileriz.

Şbt

Öğrencimiz Haticenur ÜNÜBAL sırıkla atlama Türkiye şampiyonasında U14 ve U16 kategorilerinde Türkiye 1. Olmuştur. Öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Ock

2023 2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemini karne dağıtım töreni ile bitirdik. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

2023-2024 Adana ili okullar arası bilek güreşi yarışmasında derece alan öğrencilerimiz.

Mehmet Efe ÜÇER : sağ ve sol kol İl 2.

Muaz Talib            : sağ ve sol kol il 3.

Parvaneh Karimi   : sağ kol il 3.

Ece Ceylan           : sağ kol il 4.

Ock

Okul Psikolojik Danışmanımiz Önder ATAM tarafından okul velilerimize yönelik okul başarısında ailenin rolü konusunda seminer yapıldı. Ögrencilerimizin okul başarısını artırmak ,veli ile işbirliğini artırmak ,öğrenci başarısını artırmak, öğrencilerin neden başarısız olduğu, anne babaların farkında olmadan yaptığı hatalar ve okul başarısında aileye öneriler gibi konular üzerinde durulmuştur. Velilerimizin dilek ve önerileri değerlendirilmiştir. Okul müdürümüz Mehmet Şerif OĞRUREL okul ve aile işbirliğinin öğrencilerin okul başarısında önemini vurgulamıştır. Seminerimize katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

5 Ocak Adana'nın Kurtuluşunun 102.yılı kapsamında il genelinde düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında yapılan Resim yarışmasında il 2.si olan öğrencimiz Esila ÖLMEZ'e ödülünü, Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet ÖZEREN takdim etmiştir. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik eder, emek veren görsel sanatlar öğretmenimiz Nesrin TEMEL' e teşekkür ederiz.