Ekm

Okulumuzda uyguladığımız deneme sınavında her sınıf kademesinde birinci olan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Adana Okuyor" Projesi kapsamında Şehit Hilmi Bardakçı Ortaokulu olarak kitap okuma etkinliğimizi başlattık.

Eyl

Elimizdeki maddi kaynakları en ideal şekilde kullanarak okulumuzun çehresini değiştirmeye devam ediyoruz.

Eyl

5.sınıf öğrencilerimize okula uyum kapsamında rehberlik servisimiz, okul idaremiz ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğtim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısını katılarak çalışmalarımıza başladık.